Καταρρίχηση σε τεχνητά ή φυσικά πεδία, ακόμη και στα έγκατα της γης.

ΟΜΑΔΙΚΟ

Ελάχιστη συμμετοχή 4 άτομα με συνοδό. 10 €

ΑΤΟΜΙΚΟ

Prive κατάβαση μαζί με συνοδό. 30 €

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ

-Τοξοβολία
-Πεζοπορία
-Mountain bike

Αποτελεί μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Καταρρίχηση (rappel) σε φυσικά πεδία –ακόμη και στα έγκατα της γης- ή τεχνητά με τη βοήθεια ειδικών και τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ασφαλείας. Απευθύνεται σε τολμηρούς, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να καταπολεμήσουν την υψοφοβία. 

Tσιμεντένιο : Ένα παροπλισμένο στρατιωτικό παρατηρητήριο δίπλα ακριβώς στα σύνορα με την Βουλγαρία, μετατρέπεται σε τεχνητή πίστα rappel. Ανεβείτε στην κορυφή του –θαυμάστε την πανοραμική θέα- και καταρριχηθείτε με ασφάλεια, απολαμβάνοντας το τοπίο.
Πλάκα Αυστραλού & Φαραγγάκι : Είναι από τα πλέον γνωστά φυσικά πεδία (με Ν.Δ. προσανατολσιμό) Β.Α. του Σιδηροκάστρου. Καταρριχηθείτε με ασφάλεια και απολαύστε τους επιβλητικούς γρανιτένιους σχηματισμούς, που δεσπόζουν την περιοχή.


BEST

EIΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ειδικά πακέτα και τιμές για σχολεία, ομάδες, συλλόγους κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να καταλήξουμε στο multi πρόγραμμα, που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Σαββατοκύριακα, αργίες και καθημερινές κατόπιν συνεννόησης
ΔΙΑΡΚΕΙΑ  1,5 – 3 ώρες
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 8 άτομα
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Άνω των 12 ετών. Ανήλικοι συνοδεία γονέα. Στοιχειώδης φυσική κατάσταση
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Εμπειροι συνοδοί Όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός
Ασφάλεια Ρόφημα
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Άνετα ρούχα και παπούτσια
Αδιάβροχο μπουφάν
Δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που ιδρώσετε
Καπέλο ή σκούφο ανάλογα την εποχή

 

 

Additional information

Ηλικία12+
Διάρκεια2 ώρες

ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΕΔΙΟ Πρόκειται για ένα παροπλισμένο στρατιωτικό παρατηρητήριο της δεκαετίας του 1970, που αγγίζει τα 20 μ. ύψος. Βρίσκεται δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, περίπου 5 χλμ βόρεια του Αγκίστρου. Η κατάβαση, γίνεται με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

RAPPEL ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ  9RAPPEL ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ  Β.Α. του Σιδηροκάστρου, υπάρχουν οργανωμένα πεδία rappel στους επιβλητικούς γρανιτένιους σχηματισμούς που δεσπόζουν στην περιοχή. Τα πλέον δημοφιλή είναι τα λεγόμενα «Πλάκα του Αυστραλού» (Σχιστόλιθος) και «Φαραγγάκι» (Σιδηρόκαστρο). Η κατάβαση γίνεται με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας

ΠΕΔΙΟ ΠΕΔΙΟ

Πληροφορίες για άλλα φυσικά πεδία Rappel στις Σέρρες : serresaction.gr

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating